DIENSTEN VOOR INDIVIDUEN

De thuisbasis van ExpatPsyche is Gent en samenwerkingen kunnen worden aangegaan met elke Vlaamse Expat in de wereld. Ook werkgebonden digitale nomaden kunnen terecht. Ben je in België dan ontmoeten we elkaar persoonlijk, ben je vertrokken dan zetten we onze gesprekken verder via video conference call (Zoom)

In een crisis gaat er van alles mis zonder dat we dat wensen.

 

Problemen lopen uit de hand of dingen dreigen mis te gaan.

 

In al deze situaties kan een crisis coachinggesprek duidelijkheid verschaffen.
 

Een crisisconsult is geen diepgaande coaching of therapie.

Het is een enkele (korte) sessie voor wie zelf in nood verkered of voor diegenen die zich zorgen maken om een vriend, een collega, een partner, een buurman of iemand die hen na aan het hart ligt.


Het doel van een crisisinterview is:
- het voorkomen van verdere escalatie;
- een houvast bieden;
- zoeken naar een perspectief op korte termijn;
- stimuleren van de normale verwerking van de acute stresssituatie.

Wie de beslissing neemt om tijdelijk of meer permanent in het buitenland te leven, beland in een groot avontuur.

En zoals voor elk avontuur kan je maar best goed voorbereid zijn. de impact op onze psyche wordt enorm onderschat.

40% van de expatriaties mislukken omwille van uitdagingen, moeilijkheden en problemen die ontstaan en niet tijdig werden aangepakt.

EXPAT PSYCHE biedt coaching aan voor wie een stevig fundament wil en van zijn / haar expat-verhaal een succes wil maken.

Blijf niet zitten met moeilijkheden op in je buitenlandse job, spreek over je angsten, eenzaamheid, teveel drinken, onzekerheden en moeilijkheden met de kinderen of je partner. Samen komen we tot nieuwe inzichten en gaan we richting jouw doel!

Doelen coaching

Algemeen stellen we ons tot doel om tot nieuwe inzichten en meer zelfkennis te komen waardoor shifts ontstaan en oplossingen worden gevonden. Elk coachingsplan bestaat uit persoonlijke targets, succescriteria en momenten van terug koppeling.

 

We staan stil bij je huidige manier van denken, je gevoelens en je  handelen en het effect dat dit heeft op anderen en resultaten. Identiteit, persoonlijke sterktes en blinde vlekken worden in kaart gebracht .  Hierdoor wordt een bewustzijn gecreëerd over hoe we in het leven staan, wie we zijn, hoe we omgaan met anderen en zin geven aan ons leven.

Coaching genereert persoonlijke groei en ontwikkeling. En zorgt  voor meer in balans zijn, meer energie en zelfkennis.

 

Algemeen beschouwd is het een samenwerking waarbij een proces op gang komt dat zowel stimulerend als creatief is zodat je jouw potentieel kan gebruiken. We stellen het heden centraal: we baseren er ons op, leren er van richten ons op de toekomst. Dit wil niet zeggen dat er nooit stil gestaan kan worden bij een element uit het verleden.

Aanpak

1

2

3

4

Plan online je gratis afstem-gesprek in. Je ontvangt van mij een korte vragenlijst en praktische informatie over het coachingsproces. 

Een gesprek over jouw doelen en verwachtingen van het proces. Je hoort van mij hoe ik werk zodat jij op jouw beurt kan aanvoelen of dit tegemoet komt aan wat jij nodig hebt. 

Duur: 20 min

Sessie 1

Elke sessie start met het bekijken van wat er actueel speelt, scheppen we helderheid en stellen een doel voor de sessie. Van daaruit vertrekken we en gaan we aan het werk. 

Verandering & Inzicht

Elke volgende sessie neem jij plaats op de bestuurderszetel en bepaal jij waar je aan wil werken. Ik help je om dieper op verkenning te gaan en om antwoorden te zoeken zodat je het vooropgestelde doel kan bereiken. 

EXPAT PSYCHE

online coaching and therapy
 

rebekka@expatpsyche.be

+32 (0) 486 920 134

Do you have a suggestion or feedback?
Please, tell me!